Business coach ║Personal coach ║ Wandel coach

business coach, personal coach Luc Mastelinck

Dit ben ik , jouw business coach, personal coach of wandel coach  (of althans, dit is mijn boom)

Geef toe, een verrassende en intrigerende manier om jezelf voor te stellen, niet? Tijdens onze wandelcoaching gebruiken we onder andere bomen als metafoor en geef ik jou de oefening om de vragen waarmee je zit op een andere manier voor te stellen. De coachingtechniek hierachter is reframing. Het inzicht en de informatie die je krijgt is fenomenaal. En dankzij jouw waarden/competentie- en passietest ga jij ontdekken wat voor jou belangrijk is, waar jij energie uit krijgt. Concreet advies, persoonlijk begeleiden, daar gaan we voor!

Wil je weten welke inzichten metaforen jou kunnen geven? Beschrijf de foto’s op deze website en ontdek wat die jou vertellen voor jou persoonlijk, voor jouw trainingsbehoeften als sales en voor jouw business development behoeften als ondernemer. 

Maar nu even terug naar mij.

Business coach, personal coach Luc Mastelinck

Ik ben Tweeling (vandaar mijn “tweelingboom“) en heb altijd al een “business kant” en een “persoonlijke kant gehad. Die 2 kanten zijn verschillend maar toch verbonden met elkaar. Alle informatie over mijn business kant vind je op mijn LinkedIn profiel. Daar zie je mijn meer dan 20 jaar sales en business development ervaring gedetailleerd staan.

Daar zie je mijn persoonlijke kant niet. Die zie je hier. Ik ben als persoon altijd al op zoek geweest naar die perfecte job die 100% overeenkomt met mijn waarden en ideeën. En, telkens opnieuw met het gevoel dat die job, dé job van mijn leven is. Je herkent dit ongetwijfeld wel.

Maar, na een paar jaar was dé job van mijn leven, plotseling niet meer de job van mijn dromen, en dan was ik weg natuurlijk. De reden? Meestal omdat ik meer deed dan van mij gevraagd werd. Omdat ik de behoefte had én nog steeds heb om een organisatie en vooral om die mensen in die organisatie te begeleiden zodat zij optimaal kunnen en willen presteren, zonder verborgen agenda’s of wat dan ook. Noem dit coaching, begeleiding, training. Noem dit mijn passie! En, noem dit het begin van blad-veer, personal coaching, wandelcoaching, salescoaching, business coaching en sociale media training.

Mijn missie en visie? Klik hier.

Weet je wat nu het leuke is? Ik kan, dankzij blad-veer, perfect mijn business kant stimuleren via sales en business coaching terwijl mijn persoonlijke kant gestimuleerd wordt omdat ik mensen écht kan begeleiden op weg naar hun personal job identity kit en hun “passiejob”. Ben jij op zoek naar jouw passie? Kijk dan bij personal coaching.

En jij? Wil jij jouw passie kunnen uitleven in jouw job? Wil jij jouw business en persoonlijke kant verbinden met elkaar zonder in conflict te komen met jezelf? Wil jij energie en voldoending krijgen omdat je de juiste job hebt? Contacteer mij en profiteer van mijn passie.

Soms heb je iemand anders nodig om terug te geloven in jezelf.

Veel succes!

Luc.