wandelcoaching, op weg naar jouw ideale job

Soms vragen mensen mij: vanaf welke leeftijd kan je iemand begeleiden? Het antwoord daarop is zeer simpel: Vanaf welke leeftijd heeft iemand het inzicht dat een externe persoon daadwerkelijk kan ondersteunen en kan advies geven voor nu en in de toekomst?  Ook jonge twintigers die op zoek zijn naar hun plaats in de wereld hebben nood aan een neutraal klankbord die hen kan begeleiden, triggeren, adviseren en (soms toch) met de neus op de feiten kan drukken en dit is niet alleen in verband met hun jobkeuze maar ook in verband met hun studiekeuze! Werkt het? Ik heb liever dat mijn klanten zelf antwoorden. (Ik gebruik enkel initialen omwille van privacyredenen maar weet dat ik O. ongelofelijk heb zien groeien die dag). “O. is enthousiast thuisgekomen afgelopen zaterdag. Het was duidelijk – Lees meer

    Wandelcoaching: Inspiratiewandeling in het Hallerbos             Kom proeven van de wandelcoaching, zei Johan Verheven. Het wordt heel inspirerend. Speciaal voor die momenten waarin je vastzit zei wandelcoachLuc Mastelinck. En kijk: we waren nog maar pas vertrokken en ik kreeg (opnieuw) bevestiging rond m’n vraag. It’s goin’ down, yo! Challenge… accepted! (Filip R.) Dag Luc,  ik was er even tussenuit, maar wil het zeker niet nalaten om u van harte te bedanken voor de zeer professionele en aanstekelijke intro tot wandelcoaching.Laat ons hopen dat men  in België vlug interesse krijgt voor deze aanpak.  Van harte bedankt, veel succes en vermoedelijk tot nog eens…(Pascaline D.)   Individuele begeleiding (Ilse N.) Unieke ervaring : vandaag samen met wandelcoach Luc Mastelinck van Blad-veer niet toeristische plekjes ontdekt in het Kluisbos en – Lees meer

vind inspiratie en inzichten tijdens deze wandelcoach sessie

Coachcafé Brussels: Inspiratie en inzichtenwandeling met Luc Mastelinck  Na Gent volgt nu Brussel:  Herken je je hierin:  Je bent al een tijd aan het nadenken over een bepaald probleem maar vindt geen oplossing. Je moet een belangrijke beslissing nemen maar kan de knoop niet doorhakken. Je moet een goeie tekst schrijven (voor je website bijvoorbeeld) maar weet niet waar of hoe te beginnen. Speciaal voor die momenten waarin je vastzit heeft wandelcoach Luc Mastelinck een speciaal traject ontworpen. Wat is het doel? Inspiratie krijgen! Op dinsdag 16 juli ontdekken we gedurende anderhalf uur het prachtige domein van het Hallebos in de Brusselse groene ring. Tijdens de wandeling ontmoet je de deelnemers en begeleidt Luc je met een aantal vragen die je met je medewandelaars kan bespreken. De natuur werkt op zich – Lees meer

Beste Luc,   Dank u wel ! Dank u wel om, als mijn wandelcoach, met mij dit traject af te leggen! Het heeft me opnieuw leren ademen.   Ik, iemand die helemaal niet sportief ben aangelegd en zelfs geen bijzondere band heb met de natuur, uitgerekend ik ben door deze sessies weer op goede weg. Door de wandelingen heb ik mijn zwaktes en mijn sterktes ontdekt. Ik heb ontdekt waar mijn knelpunten liggen en waar ik gemakkelijk doorheen stap. Merkwaardig hoe je dit kan doortrekken naar het bedrijfsleven ! Door buiten te komen zijn er precies blokkades vrijgekomen waardoor ik opnieuw met een heldere blik kan kijken welke mijn volgende stap zal zijn. Ik kan er opnieuw tegenaan !   Veel succes met dit project !   Amélie V.

“De weg die heeft geleid naar het terugvinden van mijn passie & kracht, mijn eigen levensboom…” Graag vertel ik jullie wat zo boeiend is aan de “wandel coaching met Luc”, hoe hij me door zijn persoonlijke aanpak heeft geholpen om mezelf terug te vinden & waarom ik jullie dan ook aanraad om dit zo snel als mogelijk met hem te doen.     Het concept en de aanpak van wandelcoach Luc is totaal verschillend dan dat van vele anderen coaches. In het bijzonder omdat hij er voor gekozen heeft in de buitenomgeving te werken in de prachtige natuur van het Kluisbos, in plaats van binnen in een gebouw. Dit maakt de ervaring en de manier van samenwerking met Luc alvast origineel & uniek.   Op verschillende rustgevende & inspirerende plaatsen – Lees meer