Loopbaanbegeleiding: Jouw ideale job

Jouw ideale job? Dankzij de loopbaanbegeleiding via wandelcoaching speciaal voor werknemers gaan we samen op zoek naar jouw ideale job of de ideale invulling van jouw huidige job en dit in combinatie met jouw ambities, verwachtingen en gezinssituatie.

Herken je dit?

  • Ik sleep mij elke dag naar mijn werk. Is het dit tot aan mijn pensioen?
  • Ik kom ‘s avonds uitgeput thuis en heb helemaal geen voldoening gehaald uit mijn werk.
  • Ik zit vol stress en weet niet hoe ik dit ga volhouden.
  • De combinatie tussen mijn werk en mijn gezin is volledig scheefgelopen. Wat nu?

Iedereen zit met bepaalde behoeften, bepaalde vragen waarvan je de antwoorden niet altijd alleen kan vinden. Doe dan een beroep op een ervaren personal coach, jouw begeleider die jou bijstaat, bijstuurt, uitdaagt en ondersteunt.

Ontdek op de volgende pagina’s welke efficiënte én originele programma’s blad-veer ontwikkeld heeft. 

Maak een keuze vanuit jouw persoonlijke behoefte:

personal coach checklist

Wil jij meer weten over die job die jou voldoening, erkenning en energie gaat geven?

Wil jij die ideale job ook écht behalen?

 

 

 

Blad-veer biedt jou de programma’s én de oefeningen. Alles op jouw maat, uiteraard!

optimaal voor jou