Wandelcoach opleiding in België (TriA)

Op zaterdag 23 september starten we met de derde TriA-wandelcoach opleidingsreeks in België! En, het goede nieuws, je kan er nog bij zijn! Neem deel aan de 1e wandelcoach opleiding in België, naar Belgische noden en dit volgens de beproefde TriA methode.

In samenwerking met wandelcoach Nederland brengt blad-veer de succesvolle opleiding tot TriA wandelcoach opnieuw naar België en dit na 2 succesvolle opleidingen in 2016! Treed jij toe tot de club van 100 gecertificeerde TriA Wandelcoaches in Europa,word jij de 30e gecertificeerde Belgische wandelcoach in totaal en de 10e via de Belgische opleiding?

 

 

 

 

 

 

 Data voor de opleiding tot gecertificeerde wandelcoach in het najaar 2017:

 • Startweekend: 23 en 24 september 2017
 • Module 2: 14 en 15 oktober 2017
 • Module 3: 04 en 05 november 2017
 • Module 4: 25 en 26 november 2017 met certificatie op 26 november 2017

 

Kan je één module op dat moment niet volgen? Geen probleem, je kan aansluiten bij de volgende opleiding.

Welke Top 3 kwaliteiten moet een wandelcoach hebben volgens een enquête afgenomen bij 25 tot 50 jarigen?

 • Top 1: “deskundigheid”
 • Top 2: “betrouwbaarheid”
 • Top 3: “individuele aandacht”.

3 belangrijke kwaliteiten die het verschil maken en waar we tijdens onze wandelcoachopleiding constant op werken! Zij maken echt het verschil! 

We hebben de wandelcoach opleiding aangepast aan Belgische noden én we voegen een nieuwe “zakelijke module ” toe. Je leert niet alleen hoe je een professionele TriA wandelcoach wordt, je leert ook hoe je een professioneel wandelcoachonderneming uitbouwt en wat je allemaal moet weten om jouw ideale klanten aan te trekken!

 

 

 

 

 

 

De eerste twee opleidingen, volledig op Belgische bodem zijn achter de rug! 

Proficiat aan de 9 nieuwe gecertificeerde TriA Wandelcoaches. Zij hebben hun opleiding met succes beëindigd en mogen zich dus officieel TriA Wandelcoach noemen en behoren vanaf nu tot de selecte club van 100 TriA Wandelcoaches in Europa.

 

Hier zie je enkele sfeerbeelden. Ook interesse? Schrijf je nu in, het kan nog, de opleiding start sowieso!

TriA Wandelcoach opleiding BelgiëMissie bepalen via wandelcoachingAfsluiter van een mooie TriA Wandelcoach opleiding

  

 

 

 

 

 

 

Afsluiter van een mooie TriA Wandelcoach opleiding

 

   

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil jij zelf gecertificeerd wandelcoach worden waardoor je de TriA methode succesvol bij jouw klanten kan toepassen? De meest complete opleiding tot wandelcoach op de markt vindt ook in 2017 plaats, dus als je ambitie hebt om zelf een succesvolle wandelcoach te worden,schrijf je dan nu in!   Ik zie je dan op zaterdag 23 september!

Een mooie afsluiter van een prachtige wandelcoach opleiding

 

Energiek en natuurlijk coachen met succes!

Met veel energie en op natuurlijke wijze coachen en je klanten in beweging brengen. 

Dat wil jij toch ook?

Dit is niet zomaar een wandelcoach opleiding. Het is een volledig concept met een eigen ontwikkelde coachmethode die jou en je klant in een sneltreinvaart laat groeien. Binnen een paar maanden ontdek jij ook alle geheimen die jou tot de meest succesvolle coach maken. Zodat jij gaat opvallen in de markt met jouw specifieke “natuurlijke” kwaliteiten. Ben jij die persoon met een coachende rol die niet bang is om nieuwe dingen te proberen en op zoek is naar een “turning point” of “doorbraak”.

Dan is dit het moment!

En moet je gewoon de opleiding TriA© wandelcoach gaan volgen. 

Want dit is hoe we te werk gaan:

imgres.jpg imgres.jpg   “Onderscheidend vermogen ten opzichte van al je concurrenten” 

Een van de grootste uitdagingen in deze tijd is jezelf positief te onderscheiden van al je concurrenten. Door de unieke TriA© methode die je leert en door gebruik te maken van beweging en de natuur zal jij je gegarandeerd positief onderscheiden in de markt. 
 

imgres.jpg  imgres.jpg   “Direct klaar voor de praktijk”

Deze opleiding is zo ingericht dat je na het volgen van de 8 dagen direct aan de slag kunt in de praktijk
 

imgres.jpg     “Je klanten zullen het fantastisch vinden”

Al wandelend praten gaat veel gemakkelijker. De leuke werkvormen in de natuur wordt als zeer prettig en waardevol ervaren. Door je klanten zo’n ervaring te geven zullen ze jou nooit meer vergeten en erorm waarderen.
 

imgres.jpg     “Je krijgt na de opleiding direct toegang tot de TriA© community”

Dit is een besloten groep van collega’s die met elkaar delen wat werkt, wat niet werkt en die elkaar tips geven. Super inspirerend. 
 

imgres.jpg     “Je krijgt ondernemer tips en dit in een aparte “zakelijke” module

Dit zijn beproefde ondernemers tips die we zelf toepassen en die werken. Zodat jij als ondernemer sneller kan groeien en met meer gemak je business uitbouwt. Wij geven duidelijk aan welke belangrijke zaken op ondernemersvlak je moet weten en hoe jij zichtbaar wordt voor de buitenwereld. Zelfs voor niet-commerciële mensen wordt het zo gemakkelijk. 
 

    

 

 imgres.jpgJe krijgt enorm veel praktische werkvormen”

Er worden je enorm veel praktische werkvormen in de opleiding aangeboden. Je oefent deze werkvormen direct op elkaar zodat je zelf kunt ervaren hoe goed ze zijn en hoe je ze eenvoudig kunt toepassen in de praktijk. 

 

imgres.jpg     “Je oefent volop met echte coachvragen”

Je bent in de opleiding met elkaar aan het oefenen. Dit doe je met “echte” coachvragen van elkaar. Zo krijg je direct praktijkervaring in een veilige setting. Je zult merken dat de stap naar de praktijk zo is gemaakt. 
 

imgres.jpg     “Je groeit zelf als persoon razendsnel”

Doordat je zelf zorgt voor “echte” coachvragen voor je mededeelnemers worden je persoonlijke vraagstukken door je collega coaches behandeld. Je zult merken dat je fantastische sprongen maakt in je persoonlijke ontwikkeling.
 

imgres.jpg     “Dit is iets wat je niet uit ‘de boekjes’ kunt leren”

Je leert exact wat wij op dagelijkse basis daadwerkelijk doen en hoe wij het het proces van coachen hebben verfijnd naar een methode die fantastisch goed werkt. We vervelen je dus niet met theoretische boekjes, opdrachten of verslagen. 
 

imgres.jpg     “Je krijgt een uitgebreide beschrijving”

Om ervoor te zorgen dat je niet steeds in de pen hoeft te klimmen, krijg je na iedere module van twee dagen een uitgebreide beschrijving in je mailbox van alles wat behandeld is. Op deze manier kun je op een ontspannen manier de opleiding doorlopen en vooral veel ervaren. 
 

imgres.jpg    “Tijdens en ook na de opleiding support” 

Door de praktische insteek ontwikkel je razendsnel professioneel en persoonlijk. Ook na de opleiding houd je contact met je collega’s en jouw wandelcoach trainers.  Zo zijn er speciale terugkom- en trainingsdagen en word je op de hoogte gehouden van nieuwe ontwikkelingen. Zo is er steeds support van een professioneel team zodat je blijft groeien. 

 

Je investering voor de “TriA© wandelcoach opleiding” is  €2.375 excl. 21% BTW 

De opleiding start sowieso en daarom kan je nu nog inschrijvingen. De inschrijvingen worden op 10 september afgesloten, dus wil je erbij zijn? Schrijf je dan voor die datum in.

 

In alle eerlijkheid is dit natuurlijk maar een kleine bijdrage die totaal niet in verhouding staat met de ontwikkeling en groei die jij als persoon en zakelijk zult behalen na het volgen van de TriA© wandelcoach opleiding.  

Wij hopen dat jij wanneer je over een half jaar terugkijkt naar dit moment, dat dit het moment van doorbraak is geweest voor jou.

En wanneer jij ervan overtuigd bent dat dit een groot verschil voor jou kan maken, moet je gewoon deelnemen aan de TriA© wandelcoach opleiding in België !

 

 

Dit is wat andere mensen zeggen over onze TriA© wandelcoach opleiding.  

 

 

 

 

 

 

Wij kunnen ons voorstellen dat je nu enthousiast bent, maar misschien nog een aantal “bomen of beren” op de weg ziet. 

Dat snappen we heel goed, want dit zijn de vragen die we krijgen. 

 

     Ik heb geen coachopleiding

Iedereen stapt in vanaf waar je op dat moment bent. Je wordt begeleidt in je persoonlijke en professionele ontwikkeling in een veilige omgeving. Alleen vanuit de praktische ervaring kun je bepalen of er eventueel nog gebieden zijn waarin jij je verder wilt ontwikkelen. Dit wordt dan met je besproken zodat je gericht kunt aanvullen mocht het nog nodig zijn. Belangrijk is nu om te starten met datgene wat jij graag wilt. 
 

     Mijn doelgroep vindt het raar om naar buiten te gaan

Je doelgroep zal je enorm dankbaar zijn wanneer ze de voordelen merken van het buiten zijn. Want gesprekken voeren gaat nu eenmaal makkelijker al wandelend. En onze ervaring leert dat wanneer je ze eenmaal mee naar buiten hebt genomen ze niet anders meer willen. 
 

     Wanneer het slecht weer is kan ik toch niet naar buiten? 

Of het nu druppelt of er een stortbui is. Iedere weersomstandigheid is aanleiding om over in gesprek te gaan. Je profiteert van het resultaat en het succes. Dat is wat je klant zal ervaren en die merkt niks van het zogenaamde onstuimige weer. 
 

     Mijn doelgroep kan niet zo lang wandelen

Je past je tempo en afstand steeds aan je doelgroep aan. Je bepaalt dus samen met je klant wat mogelijk is. Bovendien kun je altijd een bankje aandoen. Even stilstaan bij, levert vaak bijzondere momenten op.
 

     Ik ben zelf onzeker en vind het spannend blush

Dan is het zeker aan te raden om mee te doen. In onze opleiding ben je in een veilige setting en alleen door het te doen, samen met de andere deelnemers kun je het zelf ervaren en stappen zetten. De grootste winst zit trouwens buiten de vertrouwde kaders. 
 

     Ik wil geen “echte” wandelcoach worden

De opleiding is geschikt voor iedereen die gesprekken voert, mensen begeleid, ondersteunt, mentor is, leidinggevende of coach. Je hoeft dus geen “wandelcoach” te worden. Je profiteert wel van de methode, gesprekstechnieken, werkvormen en je leert en ervaart direct wat jij kunt toepassen in je eigen werkomgeving
 

     Ik ben een ervaren (wandel)coach, heeft deze opleiding voor mij dan nut?

Welk niveau je nu ook hebt, je leert zeker nog meer bij in onze opleiding. Je breidt je pakket aan tools en werkvormen uit en leert een nieuwe coach methode. Je wordt opnieuw geinspireerd en ontvangt directe persoonlijke feedback op jouw coachvaardigheden. Bovendien doe je mee in onze community met andere collega vakgenoten. Je komt in de zoekfunctie op de website als gecertificeerde TriA© wandelcoach. Verder krijg je ondersteuning met business tips om je bedrijf te laten groeien. 

 

Via deze link zorg je dat je er bij bent! 

 

 

Wat krijg je nog meer met deze 8-daagse opleiding?

Je krijgt direct toegang tot de besloten community. Je geniet dan van kortingen en gratis producten. Je komt met je profiel, foto en je persoonlijke webadres bij ons op de gezamenlijke website te staan. Zodat je goed zichtbaar en vindbaar bent. 

Je krijgt direct toegang tot de online discussiegroep met collega’s die je bijstaan. Een waardevolle club van enthousiaste professionals die hun ervaringen met je delen. 

 

 

 

Wanneer:

De TriA© wandelcoach opleiding bestaat uit 4 x 2 trainingsdagen die als volgt zijn gepland.

Dit zijn de data voor de cursus in 2017 waarvoor jij je kan inschrijven:

 • 23 en 24 september
 • 14 en 15 oktober
 • 04 en 05 november
 • 25 en 26 november (met uitreiking van jouw certificaat na jouw geslaagde opleiding tot TriA wandelcoach)

De dagen starten steeds om 09.30 uur en we eindigen om 16.30. 

Je kan jezelf dus een mooi Sinterklaascadeau aanbieden: jouw certificaat als TriA wandelcoach!

 

 

Waar:

Onze wandelcoachopleiding gaat door op een centraal gelegen plaats, gemakkelijk bereikbaar voor iedereen. We hebben de schilderachtige omgeving rond de Vlaamse Ardennen gekozen, op nog geen 10 km van Oudenaarde en toch midden in het groen.

Wij hebben het unieke hoevegebouw van het domein De Ghellinck in Wortegem-Petegem tot onze beschikking.

opleiding TrA Wandelcoach in Wortegem Petegem

We worden ontvangen met koffie, een lekker middagmaal wacht op ons en we houden ons energiepeil hoog tijdens de dag met regelmatig (koffie) pauzes.

Mensen die dit willen kunnen in de omgeving van Oudenaarde een mooie B&B boeken zodat je, volledig zonder stress en uitgerust aan de nieuwe opleidingsdag kan beginnen.

 

 

 

 

 

Opleidingslokaal

 

Alle materiaal is aanwezig en speciaal voor de zakelijke module hebben wij internet ter beschikking. Je ziet, er is aan alles gedacht om jou de beste wandelcoachopleiding te kunnen bieden!

 

Arrangement:

De opleiding is geheel verzorgd met koffie/thee/water begeleid met iets lekkers en een heerlijke lunch. Tijdens de lunch kun je uitgebreid gebruik maken van wat de gastvrouw ons aanbiedt. En bij mooi weer eten we zelfs buiten.

 wandelcoachopleiding in Belgie

 

 

 

 

 

 

Programma: 4 x 2 weekends, ideaal om naast jouw andere activiteiten de opleiding tot professioneel wandelcoach te kunnen volgen.

 

Module 1: TriA©methode

basisprincipes TriA© methode

 • Zichtbaar maken van de werkelijke coachvraag
 • Opbouw van een wandelcoachgesprek
 • Wandelcoachen met natuurlijke werkvormen en oefeningen. 

Module 2: Verbale- en non-verbale communicatie

 • TriA© methode
 • Observeren en analyseren taalgebruik
 • Reflecteren houding/beweging en gedrag
 • Wandelend verbinding maken
 • Gespreksvaardigheden
 • Communiceren met de natuur als spiegel
 • Natuurlijke symbolen in communicatie toepassen.

Module 3: Natuur en intuïtie

 • Metaforen en symbolen uit de natuur herkennen en inzetten
 • Intuïtie gebruiken en toepassen om de kern van het vraagstuk te raken
 • Creatieve werkvormen ontdekken, ontwikkelen en toepassen
 • Vele natuurlijke werkvormen en oefeningen voor wandelcoaching inoefenen. 

Module 4: Zakelijke module met authenticiteit en persoonlijke kwaliteiten 

 • (h) erkennen en inzetten van persoonlijke kwaliteiten
 • Je authenticiteit ontdekken en versterken
 • Persoonlijke drijfveren en verlangens als coah onderzoeken
 • Inzicht in je doelgroep in relatie tot wandelcoaching 
 • Prijsstelling bepalen
 • Jezelf op natuurlijke wijze presenteren
 • Effectieve marketingstrategie voor meer én de juiste klanten
 • Certificatie 

We trainen vooral buiten in een prachtige natuurlijke omgeving. Genieten van een kopje koffie of thee in onze pauze in de ochtend en middag met wat lekkers. Lunchen is een genot met verse gerechten bereid door onze gastvrouw en er wordt zeer goed rekening gehouden met speciale dieetwensen. Dit aanbod is volledig inbegrepen! 

opleiding tot wandelcoaching belgieDe Ghellinck wandelcoachopleiding belgie

 

 

 

 

 

Overnachten (niet inbegrepen in de prijs)

Oudenaarde ligt op nog geen 10 km en wordt “De Poort tot de Vlaamse Ardennen” genoemd. We zitten dus te midden van prachtige natuur. Overnachtingsmogelijkheden en keuze is in overvloed aanwezig. Surf gewoon even rond en kies de overnachtingsplaats volgens jouw interesse! 

 

Wanneer jij die enthousiasteling bent die met veel energie en succes wil coachen en die er enorm naar uitkijkt om zelf een professionele wandelcoach te worden, dan is de TriA© wandelcoach opleiding in België by far het allerbeste wat je kunt doen. 

We kijken er ENORM naar uit en hopen je te zien op onze prachtige opleidingslocatie.

 

 

Klik hier om je te verzekeren van jouw plaats door een investering te doen van €2375,-  (ex. btw).  De opleiding gaat sowieso door maar we laten de groep niet te groot worden. Dus, schrijf hiervoor tijdig in! We stoppen de inschrijvingen op 10 september 2017!

 

 We zien je dan op 23 september 2017 voor de start van jouw opleiding tot gecertificeerde TriA wandelcoach.

Natuurlijke wandelcoach groet

 

Luc en Corrie