Wandelcoaching Belgie

Business coaching, wandelcoaching Luc Mastelinck

Wandelcoaching Belgie: (Luc Mastelinck:TriA©gecertificeerde trainer en wandelcoach), blad-veer, dat is coaching³

Wandelcoaching wordt ook in België meer en meer als een zeer efficiënte vorm van coachen ingezet. En terecht! Wandelcoaching biedt jou mogelijkheden en voordelen waarbij jij, juist dankzij de specifieke methodes die ik gebruik tijdens de wandelcoaching veel sneller tot resultaat zal komen.

 

 

 Waarvoor kan je wandelcoaching allemaal inzetten? 

 

* Zelfstandigen die willen groeien en meer succesvol zijn met hun bedrijf (meer omzet, de juiste klanten, de juiste focus, meer vrije tijd) en die een neutrale gesprekspartner met kennis van zaken zoeken.

* Je wilt als werknemer nu eindelijk wel eens weten welke job op jouw lijf geschreven is in plaats van programma’s te volgen die jou beter laten functioneren in de bestaande job.

* Hoe kan ik mijn stress minderen en meer energie overhouden voor wat ik doe?

* Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik rust in mijn hoofd krijg en mij kan concentreren op wat écht belangrijk is?

* Ik voel dat ik recht op weg ben naar een burn-out. Wat kan ik doen om dit te vermijden?

 

Interesse? 

Contacteer mij dan nu!

Wandelcoach, wandelcoaching tria gecertificeerd

  

 Ik ben Luc Mastelinck, actief als business development coach en wandelcoach in België en dit dankzij de volgende trainingen (TriA© Wandelcoach gecertificeerd, TriA© trainer,OndernemersForum, Master Class Bloggen, Business Bootcamp, SEO-copywriting, Elements of Success, Zelfmotivatie, Reframing en metaforen in de natuur) als geen andere geplaatst om jou te begeleiden. 

 

 

 

Mijn passie? Zelfstandigen en werknemers via wandelcoaching begeleiden om te groeien en zo succesvol te zijn. Groeien dankzij nieuwe inzichten.

 

Dankzij mijn unieke aanpak om jou te begeleiden in de natuur (wandelcoaching) en dit te combineren met mijn ervaring als business developper, ga jij naar huis met nieuwe inzichten in jezelf, jouw (ideale) job en jouw bedrijf (zelfstandige) én met jouw gepersonaliseerd en concreet actieplan!

Opgelet: Ik vind het enorm belangrijk om eerst tijdens een intake gesprek naar jou te luisteren zodat we samen kunnen vaststellen of blad-veer wel jouw ideale begeleidingsvorm is. Daar sta ik op!

 

De missie van blad-veer coaching: Make you successful in work and life.

 

Blad-veer, dat is Business Development (vinden van de juiste klanten) gecombineerd met (wandel)coaching in België en dit speciaal voor jou! 

business en personal coach Luc Mastelinck