Wandelcoaching, praktisch

wandelcoaching

Wandelcoaching.

Ja maar…En wat als het wat minder mooi weer is? So what? Enkel bij extreem stormweer gaat de wandel en persoonlijke coaching in het bos niet door en dit enkel om veiligheidsredenen. Maar anders? Altijd!

Dat is nu juist het authentieke aan wandelcoaching!

 

Elke dag is anders. Elk gevoel kan anders zijn. Er kunnen soms problemen opduiken (zoals het weer). Maar… is dit niet net zoals het leven zelf? En gingen we ons daar niet juist op concentreren? Zie minder weer gewoon als een andere kijk op dingen. Regen… zorgt voor meer zuurstof in de lucht waardoor onze hersenen nog sneller gaan werken. Een beetje wind voel je. Je voelt letterlijk dat je aan jezelf aan het werken bent. Goed toch? Laat jij je vooral leiden door het weer? Wel, deze keer dus niet. Zie dit als een eerste stap naar je nieuwe ik!

wandel coach, personal coach

 

Tips

Ik kan je wel een aantal tips geven om jouw wandelcoaching  zo comfortabel mogelijk te ervaren :

 

1. Zorg voor stevige stapschoenen en neem die mee in een plastiekzak zodat als je met de wagen komt, jouw auto proper blijft.  We stappen in het bos en volgen daarbij verschillende paden. Sommige zijn zeer goed onderhouden, andere wat minder.

2. Jij kiest welk traject we gaan volgen. Dit leg ik jou uit in de welkomstmail.

3. Neem geen paraplu mee maar een waterdichte vest en een pet. Dit is veel praktischer in het bos.

4. Onze sessie start op het afgesproken uur en we wandelen in het bos. Kom dus zeker op tijd en voorbereid zodat we ten volle kunnen gebruik maken van het bos.

En vooral: veel plezier bij het (her)ontdekken van jouw passies, jouw drijfveren, jouw droomjob!

 

Contacteer mij vandaag nog en we leggen direct jouw datum vast.

Tot binnenkort,

Luc

Look deep into nature and you’ll understand everything better.