Wandelcoaching: introductieworkshop

Interesse om zelf wandelcoach te worden maar wil je toch eerst zelf eens proeven?

Hou dan zeker deze website regelmatig in de gaten. Alle “wandelcoachproeverijen” zijn afgelopen maar wie weet? 

Dit voorjaar waren er 4 introductieworkshops wandelcoaching voorzien: je kon de sfeer proeven en kennismaken met ons en met jouw eventuele collega’s.

Dit waren de data waarvoor je je kon inschrijven:

  • 25 februari van 14 tot 16 uur in het Hallerbos
  • 15 april van 14 tot 16 uur in het Kluisbos
  • 20 mei van 14 tot 16 uur in het Kluisbos (Nationale Wandelcoachdag)
  • 17 juni van 14 tot 16 uur aan de Zoete Bron.

Wat hebben al die locaties met elkaar gemeen? Wel, ik heb er al een aantal mooie introducties tot wandelcoaching mogen geven. De bosgeuren krijg je er gratis bij! 

wadelcoaching in het Kluisbos

 

 

 

 

 

 

Wandelcoaching.

Relatief nieuw in België (alhoewel we al met 100 gecertificeerde wandelcoaches in totaal zijn en na de laatste opleiding tot wandelcoach, zijn we al met 30 Belgische wandelcoaches). 

Vandaar dat we beslist hebben om ook in 2017 onze opleiding in België vanaf 23 september aan te bieden. Want, dit wordt jouw moment natuurlijk, jouw moment om écht het verschil te maken!

 

 

Wil jij zelf kennismaken met wandelcoachen en wil jij weten of jij één van die wandelcoaches wordt waar jouw klanten op zitten wachten?

 

Neem dan contact op met mij omdat de “wandelcoachproeverijen” momenteel allemaal achter de rug zijn. Dit waren de data: 

  • in het Hallerbos op 25 februari van 14 tot 16 uur (start aan restaurant ‘t Kriekske)
  • in het Kluisbos op 15 april van 14 tot 16 uur (start aan het Boswachtershuisje)
  • in het Kluisbos op 20 mei van 14 tot 16 uur (Nationale Wandelcoachdag, Boswachtershuisje)
  • in Heverlee op 17 juni van 14 tot 16 uur (start aan De Zoete Bron)

 

We sluiten de inschrijvingen af op 10 september 2017.

 

Schrijf je in voor die datum, dan betaal je 2.375 euro excl btw.

Wacht dus niet te lang, schrijf je in en we zien elkaar op de opleiding!

 

We maken kennis, jij ondervindt wat wandelcoaching is en welke voordelen je er zelfs al na slechts 2 uur van zal ervaren en wie weet? Wie weet word jij wel één van de nieuwe succesvolle wandelcoaches in België. Helemaal niet zweverig maar gekoppeld aan een erkende methode en als bonus krijg je bij de opleiding alle informatie om van jouw wandelcoachbedrijf een succesvol bedrijf te maken! Geen enkele andere wandelcoachopleiding is zo volledig!

 

Je inschrijven voor een opleiding kan best een grote stap zijn. Natuurlijk wil je goed voorbereid zijn en weten wat je te wachten staat. Je wilt graag weten of een opleiding geschikt is voor je. En of je wel een fijne klik ervaart met de trainers. Neem daarvoor contact op met mij omdat de introductiesworkshops voor dit jaar allemaal georganiseerd zijn. Maar wie weet? Wie weet komt er nog 1 ergens in september?

Daarom hebben wij een introductieworkshop gemaakt voor onze TriA© wandelcoach opleiding die je laat proeven van al deze aspecten. 

introductie wandelcoaching

Wat brengt deze introductieworkshop wandelcoaching?

 

    “Antwoord op al je vragen” 

Je kunt al je vragen stellen aan de trainers en zij zullen deze natuurlijk zo goed mogelijk beantwoorden.

 

    Praktische oefening 

Het heet natuurlijk niet voor niks een workshop dus we gaan je al meteen kennis laten maken met onze manier van werken. Dat betekent oefenen in kleine groepjes met natuurlijke werkvormen.

wandelcoaching in de natuur

 

 

    

 

 

 

 

Ontmoeting met de trainers 

We begrijpen dat het belangrijk is een goede klik te hebben met de trainers. Tijdens deze workshop leer je Corrie en Luc vast kennen en zie je hen enthousiast actief in hun trainersrol.

 

    Inzicht in de inhoud en de opbouw van de opleiding 

Belangrijke zaken zoals de onderwerpen die aan bod komen in de TriA © wandelcoach opleiding worden uitgebreid toegelicht.

 

    “Voordelen van de TriA© community 

Je ontvangt informatie over de voordelen en de functie van de TriA© community. Een community waar je automatisch lid van wordt wanneer je de TriA © wandelcoach opleiding bij ons volgt. 

groepsfoto deelnemers wandelcoaching Luc Mastelinck

Ontdek tijdens deze inspirerende workshop wat de opleiding tot TriA© Wandelcoach voor jou kan betekenen. We ontmoeten je graag zodat je een heldere impressie van onze TriA© wandelcoach opleiding krijgt.

Meld je nu aan door hieronder op aanmelden te kikken en je gegevens in te vullen. 

  

Agenda en aanmelden

 

Introductieworkshop
Datum: 25 februari 2017 : van 14 tot 16 u.  Hallerbos.  We spreken hier een 15 minuten voor de start af : Kapittel 10,1500 Halle, in de buurt van restaurant het Kriekske.

Prijs: € 0.00

AANMELDEN

 

Introductieworkshop
Datum: 15 april: van 14 tot 16 u.  Kluisbos. We spreken op de parking aan het Boswachtershuisje, Fazantendreef 3, 9690 Kluisbergen een 15 minuten voor de start af.

Prijs: € 0.00

AANMELDEN
 
Introductieworkshop
Datum: 20 mei: van 14 tot 16 u.  Kluisbos. We spreken op de parking aan het Boswachtershuisje, Fazantendreef 3, 9690 Kluisbergen een 15 minuten voor de start af.

Prijs: € 0.00

AANMELDEN
 
Introductieworkshop
Datum: 17 juni van 14 tot 16 u.  Heverlee. We spreken op de parking aan De Zoete Bron, M. Noëstraat 15 – 3050 Oud-Heverlee een 15 minuten voor de start af.

Prijs: € 0.00

AANMELDEN