Loopbaanbegeleiding VDAB Vlaamse Ardennen

Maaike: Dank je wel om een deel van mijn pad met me mee te lopen !! Ik denk er nog dikwijls aan terug en ben zo dankbaar voor de eye-openers toen!

 K.: De meest succesvolle loopbaancoaching die ik in alle voorbije jaren mocht ervaren. Mijn bijzondere dank hiervoor!

Loopbaancoaching, loopbaanbegeleiding VDAB Nextstep Coaching
Loopbaanbegeleiding VDAB Loopbaancheques

Loopbaanbegeleiding VDAB loopbaancheques in de natuur

 

Marthe: Het was een goede keuze om in zee te gaan met een wandelcoach. Het doet me goed om te reflecteren over mijn loopbaan in een natuurlijke omgeving. Het heeft me vooral geholpen om de te ondernemen stappen te CONCRETISEREN. Een concreet, visueel beeld bij je toekomstplannen voor ogen houden helpt om ook daadwerkelijk actie te nemen. Letterlijk ben ik de bomen door het bos beginnen te zien.

Dit is jouw moment! In deze tijden van vertragen en toch ook wel bezinning: Ben jij tevreden op jouw werk? Vraag nu jouw VDAB loopbaancheques aan en verkrijg nieuwe inzichten die jou zullen helpen jouw ideale job te vinden. Of, nieuwe inzichten om jouw huidige job weer met vol enthousiasme uit te voeren! Neem jouw eigen toekomst in handen en vraag jouw Loopbaancheques via de VDAB aan en betaal slechts 40 euro voor 4u individuele begeleiding. (in de natuur, natuurlijk!)

 

Loopbaancoaching VDAB Loopbaancheques én in de natuur

 

Ben je op zoek naar die job die jou energie geeft? Of naar nieuwe inzichten in jouw huidige job? Loopbaanbegeleiding in de natuur is misschien wel, net zoals bij de meer dan 120 mensen die ons in 2019 gekozen hebben,de oplossing voor jou?

 

B.: “nog es bedankt voor onze aangename gesprekken en je professionele begeleiding”

 

Vraag van Marc, schoolverlater:

Eerlijk gezegd, ik weet nog niet goed wat mijn kwaliteiten zijn en bestaat er een job voor mij die mij energie teruggeeft?

Vraag van Tania, bediende bij een exportfirma :

Ik zit volledig vast in mijn job (maar het is ook mijn gouden kooi) Wat nu?

Herkenbaar?

Loopbaanbegeleiding VDAB loopbaancheques, slechts 45 euro voor 4u coaching bij de eerste loopbaancheque!

 

Ben je zelfstandige of bediende?

Woon je in Vlaanderen of Brussel?

Ben je, net zoals de meer dan 120 mensen die we al begeleid hebben, op zoek naar de job van je leven?

Voor de VDAB loopbaancheque werk ik samen met het gemandateerd loopbaancentrum NextStep coaching.  Mijn ervaring bevindt zich in de dienstensector, dus ben je zelfstandige of bediende, dan vinden wij onze klik!

We gaan samen op zoek naar jouw ideale job of de ideale invulling van jouw huidige job en dit in combinatie met jouw ambities, verwachtingen en gezinssituatie.

En dit, sinds 26 april 2018 via de loopbaancheques van de VDAB!

 

 

Herken je dit?

  • Ik sleep mij elke dag naar mijn werk. Is het dit tot aan mijn pensioen?
  • Ik kom ‘s avonds uitgeput thuis en heb helemaal geen voldoening gehaald uit mijn werk.
  • Ik zit vol stress en weet niet hoe ik dit ga volhouden.
  • De combinatie tussen mijn werk en mijn gezin is volledig scheefgelopen. Wat nu?

Iedereen zit met bepaalde behoeften, bepaalde vragen waarvan je de antwoorden niet altijd alleen kan vinden. Doe dan een beroep op een ervaren personal coach, jouw begeleider die jou bijstaat, bijstuurt, uitdaagt en ondersteunt.

Wil jij starten met jouw loopbaanbegeleiding in de natuur, op zoek naar jouw ideale job? En wil je dankzij de VDAB Loopbaancheques 4 uur persoonlijke loopbaanbegeleiding krijgen voor slechts 45 euro?

Neem dan nu contact op!