Groei samen met je bedrijf

 meer omzet dankzij juist ondernemenCoaching groei samen met je bedrijf!

Speciaal voor freelancers, coachen en (startende) ondernemers.

Maar ook voor ondernemers die al een 3-tal jaar bezig zijn en opnieuw vooruit willen met hun bedrijf.

 

Vraag van een starter: “Eerlijk gezegd, ik weet nog niet goed hoe, waar vind ik die ideale klant, wat is mijn uniek aanbod, gaan mensen daarvoor betalen, … en hoe zit dat met sociale media? Waar vind ik de juiste coaching?”

Vraag van een ondernemer die 3 jaar onderneemt: “Ik voel dat er iets mankeert in mijn onderneming. Ik krijg niet (meer) de klanten die ik wil, mijn situatie is veranderd waardoor ik mij moet herbronnen, mijn onderneming groeit niet meer in de richting die ik wil! Is er een coaching op mijn maat?”

Herkenbaar?

Dan kom jij in aanmerking voor jouw specifieke VIP-coaching 100% op maat van jouw behoeften waardoor jij en jouw bedrijf een boost krijgen!

Jouw succesformule:  

Success = (5x W) + (2x H)

jouw missie

We bekijken alle punten van deze formule en toetsen die ALTIJD aan jouw visie, jouw persoonlijkheid, jij als ondernemer. Blad-veer legt altijd de link tussen de onderneming én de ondernemer! Onze coaching groei is er écht op gericht om jou en jouw onderneming te ondersteunen, te adviseren, (terug) op weg te brengen.

Ja, ik klik nu op deze link en wil weten of ik in aanmerking kan komen voor VIP-coaching.

Wil jij (opnieuw) leren

VIP coaching voor ondernemers

  • hoe jij jouw uniek aanbod kan verkopen maar vooral wat jouw uniek aanbod is?
  • wie jouw doelgroep is?
  • hoe je die doelgroep professioneel kan benaderen?
  • hoe je jouw site zichtbaar moet maken voor zoekrobots en jouw doelgroep?
  • hoe je zelf professionele en inspirerende websiteteksten kan schrijven?

VIP coaching voor ondernemers

  • hoe je van websitebezoekers klanten kan maken?
  • hoe je jouw onmisbare sociale media feilloos kan afstemmen op jouw doelgroep?
  • welke 5 tools onmisbaar zijn en hoe je die moet gebruiken?
  • hoe leuk het is jezelf en jouw bedrijf succesvol te verkopen?

 

Opgelet: VIP-coaching is uitsluitend voor ondernemers die er écht willen voor gaan! 

 

juiste doelgroep voor jouw bedrijf

Ik praat als business en wandel coach veel met freelancerscoachen en (startende) ondernemers. Logisch want zij zijn mijn specifieke doelgroep voor business development, marketing, sociale media. Ik fungeer daarbij als hun klankbord en help hen hun service, hun dienst, hun bedrijf met andere ogen te bekijken. 

Logisch dus dat ik veel met hen praat. Alhoewel, blijkbaar toch niet. Ik hoor van veel van die mensen, allemaal specialist in hun vakgebied, dat zij hun business pas leuk vinden op het moment nadat de klant “ja” gezegd heeft. Want, alles daarvoor, doelgroepen zoeken, contacten leggen, jezelf verkopen (al dan niet in maatpak), eigenlijk doen ze dat niet zo graag, eigenlijk zijn ze daar niet zo goed in , en eigenlijk stellen ze dat liever uit. 

 

Wil je echter een mooie oogst, dan moet je zaaien, dan moet je contacten leggen en dan moet je jezelf (leren) verkopen.

Ja, ik klik nu op deze link en wil weten of ik in aanmerking kan komen voor VIP-coaching.

Speciaal voor die mensen die tot hier gelezen hebben en die dus deze situtatie herkennen, speciaal voor jou dus heb ik dit praktisch programma ontwikkeld. (geen marketing theorie, geen “goeroe-stuff” maar concrete info, duidelijke actiepunten, waardevolle kennis)

jezelf en jouw bedrijf leren verkopenOpgelet: deze dag (noem hem VIP-dag, exclusive, Gold,…) is er enkel voor die ondernemers die op 1 dag veel willen bijleren en die wat ze geleerd hebben ook willen toepassen voor hun bedrijf.

Zie je dit niet zitten, geen probleem maar dan heb ik liever dat je jezelf niet inschrijft hiervoor en dat je jouw plaats laat aan iemand die supergemotiveerd wil leren zichzelf en zijn bedrijf zichtbaar te maken, te verkopen en meer te oogsten dan tevoren.

 

 Of zoals Ineke het zelf zegt: ” Je hebt een vakkennis die niet iedereen bezit. Ik ga akkoord met jouw analyse over de verbeterpunten, dus dat is een compliment naar jou toe.”

 En nu is het aan jou!

Zeg jij “ja” en wil jij die klanten die jou verdienen? Schrijf dan nu in voor de in totaal 10 uur coaching waarvan 8 uur individueel en face-to-face, 100% gefocust op jou en jouw bedrijf. En nogmaals, dit is niet voor iedereen maar enkel voor die ondernemer die zichzelf en zijn bedrijf een ongelofelijke “boost” wil geven en die daarvoor de handen uit de mouwen wil steken.1 dag business training voor ondernemer en coach

Ja, ik wil mezelf en mijn bedrijf “boosten” en ik ben bereid om hiervoor de handen uit de mouwen te steken. 

Ja, ik ben meer dan 100% gemotiveerd!

 

ja, via business coaching wil ik mezelf en mijn bedrijf zichtbaar maken en klanten werven

Ja, ik klik nu op deze link en wil weten of ik in aanmerking kan komen voor VIP coaching.

 

 

 

 

 

Veel succes en vergeet niet: enkel voor mensen met ambitie!

Luc.