Coaching in de natuur

Vraag van Tim, 3 jaar ondernemer:

Ik wil als zelfstandige persoonlijk groeien en meer succesvol zijn met mijn bedrijf (meer omzet, de juiste klanten, de juiste focus, meer vrije tijd).

Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik rust in mijn hoofd krijg en mij kan concentreren op wat écht belangrijk is?

En, ik wil daarbij mijn stress minderen en meer energie overhouden bij wat ik doe, kan dat?

Vraag van Els, gevangen in haar gouden kooi:

Ik voel dat ik recht op weg ben naar een burn-out.

Ik wil nu eindelijk wel eens weten welke alternatieven ik heb en ontdekken welke job op mijn lijf geschreven is. Ik wil terug energie krijgen tijdens mijn werkdag!

Coachen in de natuur helpt bij het vinden van antwoorden en dit gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en dankzij het inzetten van een unieke methode gericht op Bewustworden, Ontdekken, Ontwikkelen en Motiveren.

Zit jij met gelijkaardige vragen? Laat ons samen op zoek gaan naar jouw antwoorden

 

Blad-veer, dat is (wandel)coaching in de natuur (de juiste focus) al dan niet gecombineerd met Business Development (vinden van de juiste klanten) en dit speciaal voor jou!

Heb je interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.

 

Waarom werkt coachen in de natuur of wandelcoaching zo goed?

Wist je dat je 7x beter kan beslissen door te luisteren naar jezelf, jouw hart, jouw gevoel?
En daar draait het bij wandelcoaching allemaal om: luisteren naar wat je voelt, naar wat jouw lichaam jou vertelt, net zoals je leert te luisteren naar wat de natuur jou vertelt. En, vergis je niet: wandelcoaching is geen nieuwe hype of een “fluffy” manier van begeleiding. Neen!

Wandelcoaching is een zeer effectieve manier van gecoacht te worden en dit omdat wandelcoaches extra hulpmiddelen gebruiken, hulpmiddelen die stuk voor stuk hun efficiëntie al bewezen hebben en die ons helpen ons beter te concentreren, ons beter te focussen en om sneller tot de kern te komen!

  • De focus ligt 100% op jou
  • Je krijgt nieuwe authentieke inzichten
  • Je ontdekt jouw energielekken en energiegevers

Weet jij eigenlijk wat jouw échte passie is, waarvoor je elke dag graag uit jouw bed komt? Neen? Dan is het tijd om dit terug helder te krijgen.

En als het minder mooi weer is?

So what? Enkel bij extreem stormweer gaat de wandel en persoonlijke coaching in het bos niet door en dit enkel om veiligheidsredenen. Maar anders? Altijd!

Dat is nu juist het authentieke aan coachen in de natuur! Elke dag is anders. Elk gevoel kan anders zijn. Er kunnen soms problemen opduiken (zoals het weer). Maar… is dit niet net zoals het leven zelf? En gingen we ons daar niet juist op concentreren? Zie minder weer gewoon als een andere kijk op dingen. Regen… zorgt voor meer zuurstof in de lucht waardoor onze hersenen nog sneller gaan werken. Een beetje wind voel je. Je voelt letterlijk dat je aan jezelf aan het werken bent. Goed toch? Laat jij je vooral leiden door het weer? Wel, deze keer dus niet. Zie dit als een eerste stap naar je nieuwe ik!

Tips om jouw sessie in de natuur zo comfortabel mogelijk te ervaren:

  1. Zorg voor stevige stapschoenen en neem die mee in een plastiekzak zodat als je met de wagen komt, jouw auto proper blijft. We stappen in het bos en volgen daarbij verschillende paden. Sommige zijn zeer goed onderhouden, andere wat minder.
  2. Jij kiest welk traject we gaan volgen. Alle informatie staat in jouw welkomstmail.
  3. Neem geen paraplu mee maar een waterdichte vest en een pet. Dit is veel praktischer in het bos.
  4. Onze sessie start op het afgesproken uur en we wandelen in het bos. Kom dus zeker op tijd en voorbereid zodat we ten volle kunnen gebruik maken van het bos.
  5. En vooral: veel plezier bij het (her)ontdekken van jouw passies, jouw drijfveren, jouw droomjob!

Wacht niet langer en vul nu jouw contactformulier in, we leggen direct jouw datum vast.
Tot binnenkort,

Luc

Look deep into nature and you’ll understand everything better.