Verkoopstraining

Vraag van een Bart, beginnende ondernemer:

Eerlijk gezegd, ik weet nog niet goed hoe, waar vind ik die ideale klant, wat is mijn uniek aanbod, gaan mensen daarvoor betalen, … en hoe zit dat met sociale media? Waar vind ik de juiste coaching?

Vraag van Ellen, al 3 jaar ondernemer:

Ik voel dat er iets mankeert in mijn onderneming. Ik krijg niet (meer) de klanten die ik wil, mijn situatie is veranderd waardoor ik mij moet herbronnen, mijn onderneming groeit niet meer in de richting die ik wil.

Dan is het tijd om een hands-on verkoopstraining te volgen die veel verder gaat dan verkoopstechnieken.

Elk bedrijf heeft een constante behoefte aan klanten, dat weet iedereen. Maar, hoe weet je welke klanten jouw “ideale” klanten zijn en waar je hen kan vinden? Hoe weet je of je juist communiceert met hen en of je hen triggert volgens hun behoefte om hen te overtuigen om niet alleen klant te worden maar ook om jouw oplossingen door te geven binnen hun kennissenkring?

En, hoe leer je om te prospecteren volgens een methode waardoor de slaagkansen en jouw motivatie om te prospecteren groter zijn. Hierbij kijken we uiteraard ook naar de sociale media en alle gratis oplossingen die een succesvolle “verkoper” kan toepassen.

 

 

 

 

Dit alles zien we in 5 modules, opgebouwd rond de rode draad: “jouw ideale klant”

  • Module 1: Leer jezelf in alle omstandigheden professioneel voor te stellen.
  • Module 2: Ontdek hoe je moeilijke klanten moet benaderen volgens hun kleurtypologie en zorg zo voor een optimale communicatie met die klanten.
  • Module 3: Leer prospecteren en ontdek hoe leuk prospecteren is, deel 1
  • Module 4: Leer prospecteren en ontdek hoe leuk prospecteren is, deel 2
  • Module 5: Oefen de best mogelijke onderhandelingstechnieken in om uit een “nee” een “ja” te krijgen.

 

Ontvang tips & tricks tijdens deze 5 modules, gebaseerd op meer dan 25 jaar ervaring in business development en sales. En, ontdek het geheim van de 2 verschillende business kaartjes.

Neem contact op en dan bekijken we jouw oplossing op maat!