Groepscoaching volgens thema

Wie ben jij als leider van een team? Hoe ga je om met de leden in jouw team? Wat zijn jouw natuurlijke communicatievormen en hoe integreer je de doelstellingen van jouw organisatie, jouw team en jezelf in een werkend geheel?

Een coach sessie in de natuur kan perfect in teamverband gegeven worden. Tijdens deze groepscoaching wordt volgens een specifiek thema gewerkt, opgebouwd uit de behoeften van de groep. We bekijken op voorhand rond welk thema gewerkt wordt, ik stel een op-maat programma samen, uw team geniet van alle voordelen.

Voorbeeld1: Enkele sfeerbeelden van de deskundigheidsdag gegeven aan 22 leidinggevenden rond het thema “Coachen in de natuur, welke voordelen ervaar je zelf?” Doelstelling van die dag: ervaren leidinggevenden direct toepasbare werkvormen op zo’n manier laten ervaren zodat zij die 1 op 1 of samen met hun team kunnen uitvoeren. De dag is volledig op maat van de groep opgebouwd.

 

Voorbeeld 2: Een teamsessie over een afgesproken thema (communicatie, stressbeheersing, doelstellingen bereiken, spanningen binnen het team verlichten,…)

Voorbeeld 3: Anti-stresswandeling.

Heb jij behoefte om even stoom af te laten, om tijd te nemen, om jouw hoofd eindelijk eens tot rust te brengen?Kortom, om duidelijk jouw stress te minderen? Zie jij als HR-verantwoordelijke dit moment als een geschenk voor de werknemers maar ook als een teambuilding?

Speciaal hiervoor heb ik een anti-stress wandeling in de prachtige natuur in en rond het Kluisbos ontwikkeld. We wandelen 2 uurtjes met elkaar in de prachtige natuur. Dit alleen al zal jou een goed gevoel geven. Maar, er is meer…

Stress minderen, iets wat we allemaal willen, toch? Als wandelcoach ga ik rustig en samen met jullie op zoek naar jouw stresssituatie, in groep en toch persoonlijk. Wat is jouw stress, waarom heb je stress en vooral: wat kan je eraan doen?  Hoe kan je bewust omgaan met jouw stress en hoe kan je stress verminderen, zowel in jouw werksituatie als privé.

Ik ga samen met jullie stap voor stap stress naar beneden halen en jou in de plaats een aantal inzichten geven zodat jij jouw stress op een positieve manier kan benaderen en aanpakken. En, wees gerust, dit telkens in een veilig kader.

Wat krijg je terug? Rust in jouw hoofd en in jouw lichaam, een fantastisch gevoel tijdens onze wandeling en nog lang erna. Een gevoel zoals je ontwaakt na een mooie droom: ontspannen, licht, sprankelend en vol energie.

Opgelet: jouw omgeving kan jou vragen waarom je er zo goed en ontspannen uitziet, en dit krijg je allemaal dankzij onze sessie anti-stress coachen in de natuur, speciaal om jouw stress te minderen.ontspannen gevoel

Wil jij terug rust, een ontspannen gevoel en ondersteuning?

Boek dan jullie anti-stress wandeling van 2 uurtjes en doe jezelf dit cadeau.

Opgelet! Stress kan ook positief zijn en is dit ook in vele gevallen. Maar, heb je dagelijks last van stress, voel je dagelijks dat dit letterlijk aan je knaagt, die stress die wil je natuurlijk wel minderen en van die stress wil je vanaf.

De anti-stress wandeling is 100% persoonlijk en toch in groep. Je krijgt inzichten in stress, in wat stress met jou doet en hoe je daar zelf iets kan tegen doen. Daar gaat het toch om?

communicatietraining

VIP coaching voor ondernemersBen je op zoek naar een inspirerende en originele manier om personeelsleden meer inzichten te geven?

Wil je de interne communicatie binnen een team verbeteren?

Wil je ervoor zorgen dat de communicatie tussen verschillende departementen verbetert?

Wil je jouw mensen dat extra motivatieduwtje geven?

 Ja?

Denk dan aan de voordelen van een wandelcoachsessie opgebouwd volgens dat specifiek thema en speciaal aangepast aan de behoeften van jouw groep.

“Luc is een echt natuurtalent” Frans B.

“Luc geeft ons dat broodnodige duwtje in de rug, juist op het gepaste moment” Sylvie V.

 

Mijn aanpak: heel origineel waarin ik mijn bedrijfsinzichten combineer met mijn opleiding als Tria gecertificeerde wandelcoach: een groepssessie opgebouwd dankzij een persoonlijke wandelcoach sessie vooraf en dit gecombineerd met het in kaart brengen van de behoeften voor de werknemer, de bedrijfsleider en het bedrijf.

Jouw resultaat? Win-Win-Win.prestatie als thema voor wandelcoaching voor de groep

Meer weten?

 

Ja, ik wil meer weten over de mogelijkheden om voor ons bedrijf een wandelcoachsessie voor een groep en volgens een bepaald thema te organiseren.