Wandelcoaching in groep met MyCoachCafe

Wandelcoaching samen met MyCoachCafe Antwerpen: voor de eerste maal in Zandhoven

Al wandelend inspiratie krijgen, dat is het doel van deze groepswandeling. Deelnemers uit vorige edities zijn laaiend enthousiast. Op een zeer laagdrempelige manier hebben zij kennis gemaakt met deze vorm van coaching én kunnen zij dit direct toepassen op hun eigen situatie.

wandelcoaching in groep

Herken je je hierin: 

  • Je bent al een tijd aan het nadenken over een bepaald probleem maar vindt geen oplossing.
  • Je moet een belangrijke beslissing nemen maar kan de knoop niet doorhakken.
  • Je moet een goeie tekst schrijven (voor je website bijvoorbeeld) maar weet niet waar of hoe te beginnen.

Speciaal voor die momenten waarin je vastzit, heb ik als wandelcoach dit traject ontworpen.

Wat is het doel?

Inspiratie krijgen! Op donderdag 24 april ontdekken we gedurende anderhalf uur het prachtige domein van het Zoerselbos. Tijdens de wandeling ontmoet je de deelnemers en begeleid ik je met een aantal vragen die je met je medewandelaars kan bespreken.

De natuur werkt op zich al rustgevend, en door gebruik te maken van ankerpunten en elementen in het domein krijg je nieuwe inzichten en inspiratie. Een ideale gelegenheid om kennis te maken met wandelcoaching en de mogelijkheden die deze vorm van coaching jou kan bieden.

Wil jij erbij zijn?

Maak het mee tijdens MyCoachCafé  op  24 april. We komen samen om 19u15 en vertrekken stipt om 19.30u.

Waar? Boshuisweg 2, 2240 Zandhoven

Over Luc Mastelinck business en personal coach Luc Mastelinck

Als Tweeling heeft Luc van Blad-Veer Coaching (www.blad-veer.be) altijd al een uitgesproken Business en een Persoonlijke kant gehad. Deze zijn verschillend maar toch verbonden; een hele uitdaging om die met elkaar te combineren!

 Hij oefende daar 20 jaar op in sales en business development omgevingen, en combineert die ervaring nu met zijn passie: het begeleiden van mensen binnen organisaties zodat ze optimaal kunnen en willen presteren. Dit doet hij onder andere door wandelcoaching, en ook via personal coaching en business development begeleiding.